THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Wednesday, April 1, 2009

Mengajar kelas dewasa...

Sebenarnya selama dua bulan ni aku ditugaskan mengajar beberapa orang penyelia di tempat kerja aku. Dia orang tu semuanya dah agak berumur, susah rasanya mengajar  kelas dewasa ni... Lain kita suruh, lain pula yang dibuatnya.. Kadang kadang hilang sabar juga dibuatnya. Agaknya macam nilah perasaan cikgu cikgu yang mengajar aku dulu...

Hujung minggu ni dia orang kena buat presentation pada boss, so sekarang ni aku tengah mengajar dia orang buat presentation. Presentation dalam bahasa inggeris, dia orang pulak tak fasih dalam english.. Terpaksa pulak mengajar bahasa inggeris... Terasa macam 'maind your language' pulak.

Tak tahulah apa akan jadi masa presentation nanti... Apa-apa pun, yang pasti hujung minggu ni berakhir penyeksaan aku mengajar kelas dewasa......

6 Komen yg bernas:

zeela lalala said...

agak2 happy tu buat party ok. haha :)

Cool Guy said...

Apa kata cik zeela buatkan party untuk saya... lalala...

Ady Syam said...

salam... thanx sudi kawan dgn kita... harap kita boleh eratkan silaturahim dan bertukar pandangan.. sila amek award kat blog kita ek..

Cool Guy said...

Salam.. terima kasih kembali sdr Ady kerana sudi singgah dan memberi award..

Anonymous said...

jd pengajr nie kene byk bersabar..

hhehehehehhe...

Cool Guy said...

Ya betul.... sabar...sabar..sabar...